dimarts, 1 de març del 2011

PAULINA SCHUMANN A L'ESPAI VEÏNS DE RÀDIO CUBELLES

AQUESTA SETMANA PAULINA SCHUMANN A L'ESPAI VEÏNS DE RÀDIO CUBELLES, ESCOLTA LA 107.5FM Paulina Schumann, artista, cavallista, dama del circ (i filla de Charlie Rivel)
Veïns és un espai setmanal o es convida un veí del municipi, conegut o no, on se’l fa una entrevista sobre la seva vessant més intima. i finalitza l'espai amb una cançó que selecciona el convidat, bé perquè li agrada o perquè li recorda algun moment de la seva vida.Escolta Ràdio Cubelles, a través de l'espai web: http://www.radiocubelles.com/

DATES D'EMISSIÓ: Dimarts 1 de març de 2011. Dins el magazine Cubelles a les 12hores. S’emet a les 12 del migdia i es repeteix a les 11 de la nit. I diumenge, 6 de març de 2011 es torna a passar independentment a les 20'30h.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”