L'AGENDA DE CIRC I...


Agenda d'activitats 


A CUBELLES

Pots consultar l'espai de l'agenda:


VINE A DESCOBRIR ...L’exposició que t’ofereix l’oportunitat de conèixer la figura de Josep Andreu Lasserre, l’universal pallasso cubellenc. Vine a descobrir la trajectòria artística de Charlie Rivel i Paulina Schumann! 

A l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc i de la seva filla Paulina, premis i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala de la planta baixa del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en set llengües (català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i rus).

Vine a descobrir l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Junts descobrirem el maquillatge, els peculiars vestuaris i el cèlebre udol del popular pallasso cubellenc. Vine, aprèn i gaudeix de les activitats. Cal reserva prèvia.

Edats: adreçat a infants, joves, esplais i famílies.

Més informació al bloc:
o a l'espai web:


En aquest espai del bloc podreu consultar informació de les activitats infantils i en família, i sobre el circ en general. Recopilarem tota aquella informació que ens arribi d'activitats, festivals, itineraris i sobretot de circ.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”