dimarts, 1 de març del 2011

JA POTS CONSULTAR L'AGENDA DE CIRC I D'ACTIVITATS AMB FAMILIA (MARÇ 2011)

AL MARÇ ARRIBA L'AGENDA DE CIRC, A PROP TEU!!

A Cubelles
Arriba la nova programació d’hores del conte pel mes de març, organitzades conjuntament per la Regidoria d’infància i Joventut i les escoles J. A. Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel.


Del 4 al 27 de març al Teatre Circo Price de Madrid arriba el CIRCUS OZ. És un espectacle ple d’energia i virtuosisme circense, un segell purament australià.

El 6 de març al Teatre Aliança de Mataró arriba Katraska Cia. Mataró, Circ al Casal! És una iniciativa cultural promoguda per la Mútua Nova Aliança i la promotora cultural. C i r c u l a n.

El 12 de març al Teatre Ateneu de Sant Celoni a les 22hores Plecs-enfila’t. Quatre personatges és troben i no és troben en un escenari de paper. Intenten seguir la partitura entre cordes, tecles, tubs i tisores.

El 13 de març al Teatre Metropol de Tarragona a les 19hores Plecs-enfila’t. Quatre personatges és troben i no és troben en un escenari de paper. Intenten seguir la partitura entre cordes, tecles, tubs i tisores.

El 26 de març al Palau sant Jordi de Barcelona arriba l’Apassionata a la llum de les estrelles. És una trobada màgica entre homes i cavalls, que porta encisant al públic des de fa diversos anys.

El 27 de març al Teatre Principal de Sabadell a les 18hores Plecs-enfila’t. Quatre personatges és troben i no és troben en un escenari de paper. Intenten seguir la partitura entre cordes, tecles, tubs i tisores.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”