diumenge, 20 de març del 2011

SORTIDES DE SENDERISME DE CUBELLES I A PROP

T'AGRADA EL SENDERISME I ACOSTUMES A FER SORTIDES? ANIMA'T A PARTICIPAR A LES ACTIVITATS QUE S'ORGANITZEN. AQUEST DIUMENGE PRIMERA ETAPA DE CUBELLES A SANT CUGAT SESGARRIGUES!

22a EDICIÓ DE LA CAMINADA A MONTSERRAT

Diumenge 20 de març
PRIMERA ETAPA: CUBELLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES
Sortida de davant de l’església a les 7 del matí, encara que faci mal temps, en direcció al Mas de l’Artís, Canyelles, Sant Sepulcre i Sant Pere Molanta fins a arribar a Sant Cugat Sesgarrigues.

Distància aproximada: 26 kilòmetres.
Temps a emprar: 7 hores.
Retorn a Cubelles per compte propi.


Les altres etapes es faran el diumenge 3 d’abril i el diumenge 17 d’abril.
El que va començar sent una iniciativa entre dos amics s’ha acabat convertint en tota una tradició. Enguany, la caminada de Cubelles a Montserrat per etapes ha arribat a la seva 22a edició. La idea de completar el recorregut en tres itineraris va néixer amb la voluntat d’arribar al màxim de participació possible i aglutinar persones de diferents procedències i formes de pensar. Els nombrosos caminants que han participat al llarg de tots aquests anys s’han mogut per diversos motius, des de religiosos i esportius fins al sentiment de país.

Us recomanem el bloc dels Amics del Castell, hi podeu trobar informació d'activitats i sortides culturals relacionades amb l'entitat: http://amicscastell.blogspot.com/2011/03/sortida-cultural.html

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”