dijous, 10 de març del 2011

10 ANYS DE L'ASSOCIACIÓ LES DONES LA FITA

Aquest dissabte, a les set, s'inaugurarà l"Exposició dels 10 anys de l’entitat La Fita" que ja ha quedat instal•lada al Centre Social, i que s’inaugurarà aquest dissabte, 12 de març. Aquest acte comptarà amb un tast, a càrrec de l’establiment KBE KBO. També aquest dissabte, però a dos quarts de vuit del vespre es farà l’acte de "L’Agulla de Plata de La Fita", que en aquesta novena edició es lliurarà a la directora de l’emissora municipal Ràdio Cubelles, Àngels Fuster.

Fons:Ràdio Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”