dimarts, 15 de març del 2011

INFORMA'T A L'AGENDA DE CIRC DEL BLOC DE L'EXPOSICIÓ

ARRIBEN ESPECTACLES I ACTIVITATS DE CIRC APROP TEU!!!

L'HORE DEL CONTE A CUBELLES arriba la darrera activitat programada pel mes de març! Dissabte, 26 de març de 2011 A les 11:00h del matí a l'Escola Mar i Cel gaudeix de l’espectacle de titelles “JA SOM GRANS”, amb l'Alex, amb Leo i la Mireia.

El 26 de març al Palau sant Jordi de Barcelona arriba l’Apassionata a la llum de les estrelles. És una trobada màgica entre homes i cavalls, que porta encisant al públic des de fa diversos anys. Per més informació consulta el seu espai web: http://www.apassionata.com/es/

El 27 de març al Teatre Principal de Sabadell a les 18hores Plecs-enfila’t.
Quatre personatges és troben i no és troben en un escenari de paper. Intenten seguir la partitura entre cordes, tecles, tubs i tisores. Més informació al seu bloc: http://enfilat-plecs.blogspot.com/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”