VISITES GUIADES

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso va fer emocionar generacions d’espectadors amb un personatge tendre que udolava a la lluna. Només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic.

Exposición Permanente del Payaso Charlie Rivel
Colección personal de Josep Andreu Lasserre, el universal payaso catalán Charlie Rivel (1896-1983). Completísimo artista de circo, el Charlie Rivel payaso emocionor generaciones de espectadores con su personaje tierno que aullaba a la luna. Tan solo necesitaba una guitarra, una silla y su talento para comunicarse intensamente con el público.

Permanent Exhibition of the Clown Charlie Rivel
Personal collection of Josep Andreu Lasserre "Charlie Rivel" (1896-1983), the most popular and universal of all Catalan clowns. Charlie Rivel made generations of circus lovers laugh and cry with his famous howling.  All he needed was a guitar, a chair and his talent.HORARI - HORARIO - TIMES
De dimarts a dissabte, de 10h a 13h i dijous de 17h a 19h.
De martes a sábado, de 10h a 13h y jueves de 17h a 19h.
Tuesday to Saturday (mornings 10 to 13h) and Thursday (from 5 to 7 p.m.)

Informació i preus - Información y precios - Information and prices: charlierivel@cubelles.catSabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”