dissabte, 26 de març del 2011

RÀDIO CUBELLES CELEBRA 30ANYS

30è ANIVERSARI DE RÀDIO CUBELLES


Per commemorar aquestes tres dècades, Ràdio Cubelles prepara un seguit d’activitats que han començat aquest divendres, amb la celebració de la tradicional trobada de col·laboradors i el lliurament del IV premi “Micròfon d’Or de Ràdio Cubelles”.

Propera cita, dissabte que ve! Els professionals i col·laboradors de Ràdio Cubelles han preparat la marató radiofònica “30 hores, 30 anys”, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril en diferents punts del municipi.  Més informació a: www.radiocubelles.com (escolta en directe la programació de la marató "30 hores, 30 anys").

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”