dimecres, 9 de març del 2011

AVUI FINALITZA LA PROGRAMACIÓ DEL CARNAVAL DE CUBELLES 2011

Avui dimecres a la tarda es celebra el darrer dels actes del Carnaval a Cubelles amb el Tradicional Enterrament de Sa majestat en Casnestoltes i la sardinada a la plaça del Mercat.
A les 19hores, concentració a la plaça de la vila. Tot seguit, recorregut pels carrers de Cubelles de tota la comitiva fins arribar a la plaça del mercat.
Recorregut: sortida de la plaça de la Vila, passeig Narcís Bardají, Àngel Guimerà, passeig Vilanova, Gallifa, carrer Nou i arribada a la plaça del Mercat on hi haurà la tradicional Sardinada.
Per a més informació, llegiu la notícia sencera: Hi trobareu el sermò d'en carnestoltes!

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”