dimarts, 22 de març del 2011

INFORMA'T A LA PÀGINA WEB DE L'AJUNTAMENT DE CUBELLES

L’Ajuntament de Cubelles inaugurarà les obres de l’adequació paisatgística del riu Foix i la reforma de la Casa del Fortí el proper dissabte, 26 de març. amb una festa amb inflables a l’esplanada del Poliesportiu a partir de les 10 del matí. Per la seva banda, diumenge 27 farà un acte de presentació de les obres de construcció de la xarxa de pluvials del sector Marítim amb les autoritats municipals i representants del teixit social i veïnal.

CONSULTEU LA NOTÍCIA SENCERA: http://www.cubelles.cat/content/view/3849/75/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”