divendres, 29 d’abril del 2011

VINE A DESCOBRIR CUBELLES I CHARLIE RIVEL

Gaudeix de tots els actes previstos aquest diumenge 1 de maig a Cubelles!

Concurs de Pintura Ràpida, a partir de les 9 del matí i fins les 2 del migdia. Per a més informació, truca al departament de cultura Tel. 938950147 o pàg. web: http://www.cubelles.cat/

XIII Trobada de Puntaires, a partir de les 10 del matí al carrer Major. Amb la participació de les Puntaires de les Labors de Cubelles, Associació de Puntaires Cubellenques i d'arreu de Catalunya.

Jornada de Portes Obertes de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, a partir de les 10 del matí i fins les 2 del migdia. A la plaça del Castell i al pati de ponent del Castell de Cubelles, ACTIVITATS PER A PETITS I GRANS I TALLERS DE MÀGIA a càrrec de Isidre Rosell. a les 12 del mig dia a la Rectoria, Passi d’Imatges de les primeres visites de Charlie Rivel a Cubelles a càrrec d'Antoni Pineda.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”