dissabte, 23 d’abril del 2011

CAP DE SETMANA CULTURAL, DIADA DE SANT JORDI!!

La diada de Sant Jordi enmarcarà el primer cap de setmana fort de la 37a Setmana Cultural de Cubelles.

Dissabte, 23 d'abril, se celebrarà la diada de Sant Jordi, amb les habituals parades de llibres i roses instal·lades a la plaça de la Font. Enguany també s’ha programat una hora del conte a les 11.30 h. a la plaça Jaume Balmes, de la veu de Sandra Rossi. A les 20 h., al cinema mediterrani, serà el torn de l'actuació musical del grup de violinistes "Allegro" de Sant Petersburg.

El 24 d’abril el plat fort és la tradicional cantada de caramelles pels carrers de la vila a càrrec del Cor l'Espiga. Els cantaires de la centenària entitat recorreran els carrers del nucli antic fins arribar a les 12.15 h. a la plaça de la Vila, on interpretaran els seus tradicionals versets.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”