dijous, 14 d’abril del 2011

SETMANA CULTURAL A CUBELLES

Arriba la 37a Setmana Cultural a Cubelles. Més d’un mes d’actes diversos de totes les disciplines culturals que, en diversos escenaris, centraran les activitats populars.

Destaquem: Els premis del 15è concurs literari Víctor Alari que organitza Ràdio Cubelles, les portes obertes a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, la Trobada de Puntaires i d’altres activitats que comptaran amb l’organització d’entitats del municipi com el Grup d’Estudis Cubellencs “Amics del Castell”, l’Associació de Joves de Cubelles, Labors de Cubelles, Anella Oberta i Associació de Puntaires Cubellenques.

Per a més informació consulteu el programa d'actes: SETMANA CULTURAL 2011

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”