dimecres, 16 de novembre del 2011

AQUEST PROPER DISSABTE FESTA INFANTIL A CUBELLES



La Regidoria de Joventut commemorarà el Dia Universal dels Drets dels Infants amb una festa infantil a la plaça de la Vila, el proper 19 de novembre. Tot i que el dia es commemora a nivell internacional el 20 de novembre, com cada any la regidoria ha programat les seves activitats pel dissabte més proper, que en aquest cas és el 19.
Les activitats, que es portarà a terme a càrrec del grup d’animació infantil Jaume Barri, començarà a les 16.30 h. a la plaça de la Vila. Entre les activitats programades hi ha tallers, animació i una xocolatada. Aquesta activitat està organitzada per la regidoria de Joventut i compta amb la col·laboració del Centre d’Esplai Pessigolles.

Més informació: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”