dimecres, 2 de novembre del 2011

Les novetats i promocions del segell de qualitat SICTED

El SICTED és el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions promogut per Turepaña i per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP). El distintiu Sicted reconeix l’esforç i el compromís per la qualitat de les empreses i serveis relacionats amb el turisme. Des de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona s’ha iniciat un projecte amb l’objectiu de portar terme una sèrie d’accions promocionals per tal de donar a conèixer a tota la província de Barcelona aquest distintiu.

Una de les accions realitzades és el projecte “Turistes de Qualitat” amb l’objectiu de promoure el distintiu de qualitat SICTED. Aquest projecte consisteix en dos turistes que s’encarregaran de viatjar per la província, als establiments amb el segell i donar a conèixer les seves experiències a traves de les xarxes socials.

Us adjuntem enllaç que ens han fet arribar des del Consorci de Turisme del Garraf amb la cobertura mediàtica que s’ha fet d’aquesta acció promocional:
http://www.promotourist.com/compartida/sicted/RECULL_DE_PREMSA.pdf

Un altre de les accions realitzades és la iniciativa: “Participa al sorteig SICTED i guanya una escapada SICTED”
En aquest cas, l’Oficina Municipal de Turisme de Cubelles i l’Exposició Permanent del Pallaso Charlie Rivel col•laboren amb aquesta iniciativa. En aquest cas, l’acció va dirigida als turistes tant de l’Oficina de Turisme com de l’Exposició, d’aquesta manera obtindran informació del segell i podran participar al concurs omplint una butlleta per participar al sorteig i guanyar una escapada. El concurs "Guanya una escapa SICTED" tindrà lloc el 15 d'octubre al 30 de novembre de 2011.

Més informació a: www.turistesdequalitat.com

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”