dimecres, 24 d’agost del 2011

OBERTES INSCRIPCIONS A PUBILLA, HEREU I TREPIJADORS 2011

Festa de la Verema, 9, 10 i 11 de setembre de 2011 

La regidoria de Turisme es troba immersa en els preparatius de la Festa de la Verema que enguany arriba a la 24a edició i es durà a terme els dies 9, 10 i 11 de setembre. Enguany, hi ha canvis significatius en l’elecció de les pubilles del municipi, ja que s’ha decidit suprimir la figura de la Pubilla adulta. Així doncs, la nova Pubilla del municipi, que es donarà a conèixer el 10 de setembre durant la inauguració de la Festa de la Verema, sortirà de les candidates entre 6 i 10 anys que s’hi hagin presentat. Una altra novetat és que s’incorpora l’elecció de la figura de l’Hereu de Cubelles. En aquest cas també s’obren les inscripcions per als joves compresos en la mateixa franja d’edat.

D’altra banda, també estan obertes les inscripcions per a l’acte de trepitjadors de raïm 2011, un dels actes principals de la Festa de la Verema en el que hi poden participar nens i nenes d’entre 7 i 9 anys. Novament, les inscripcions es tancaran el dia 7 de setembre a les oficines de Turisme.

Les inscripcions a hereu, pubilla o trepitjador poden presentar-se fins el 7 de setembre a les oficines de Turisme tant del poble (pl. del Castell, 1) com de la platja (pg. Marítim cruïlla Av. Mediterrani. Més informació, núm. tel. 93 895 25 00.



Font: Ajuntament de Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”