dissabte, 13 d’agost del 2011

CUBELLES, les platges i les seves activitats

CUBELLES I LES SEVES PLATGES (ACTIVITATS D'ESTIU)


SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME
El servei es prestarà:
Entre el 15 de juny i el 16 de setembre a les platges de la Mota i Platja Llarga. Entre l'1 de juliol i el 31 d'agost a les Salines i les Gavines. L'horari del servei serà entre les 10.00 i les 19.00 hores. La resta de l'any i fora d'aquest horari les platges romandran sense servei de vigilància, salvament i socorrisme. Consulteu l'enllaç: http://salutcubelles.blogspot.com/


ACTIVITATS LÚDIQUES A LES PLATGES (DESCOBREIX LA PLATJA)
Jornades pedagògiques adreçades a nens de 4 a 14 anys, amb l’objectiu de sensibilitzar-los alhora que aprenen conductes segures, amb tallers divertits i jocs de rol.
Dates i ubicacions:
Platja Llarga.- 1 – 12 i 24 d’agost.
Platja Mota de Sant Pere.- 8 – 17 i 29 d’agost.

SOCORRISTA PER UN DIA
Jornades pedagògiques adreçades a nens de 12 a 17 anys, encaminades a fomentar conductes segures, mediambientals i d’autoprotecció al medi aquàtic pels adolescents. Dates i ubicacions:
Platja Llarga.- 10 – 22 i 31 d’agost.
Platja Mota de Sant Pere.- 3 – 15 i 26 d’agost.

PROGRAMES INFORMATIUS PER ADULTS
Campanyes informatives per a donar a conèixer els riscos inherents al medi, prevenir patologies i sensibilització. Dates i ubicacions:
Platja Llarga.- 5 d’agosts i 2 de setembre.
Platja Mota de Sant Pere.- 19 d’agost.

DIA DEL MAR
Jornada informativa amb l’objectiu de sensibilitzar als ususaris de les platges per gaudir del mar i de la platja d’una forma segura.
Data i ubicació: Platja Llarga.- 10 de setembre.

FESTA DE LA PLATJA
Jornada lúdica adreçada als més petits. Durant tot el dia es disposarà d’un inflable totalment gratuït per a tots els usuaris de la mateixa.
Data i ubicació: Platja Mota de Sant pere.- 20 d’agost.

Aquestes activitats lúdiques que es realitzaran a la platja durant l’estiu estan organitzades per l’empresa de vigilància, salvament i socorrisme PROACTIVA i són totalment gratuïtes pels a tots els visitants de les nostres platges. Per apuntar-vos cal que us adreceu als llocs de socorrisme de la Platja Llarga i la Platja de la Mota de Sant Pere.

Organitza: Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”