divendres, 19 d’agost del 2011

SEGON TALLER DE MÀGIA A L'EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL

EL PROPER DIJOUS 25 D'AGOST ARRIBA EL SEGON TALLER DE MÀGIA A CÀRREC D'ISIDRE ROSELL A L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL

A partir de les 11h del matí donarem la benvinguda a tots els assistents, i, si s'escau, farem grups per poder realitzar el Taller de Màgia a càrrec d’Isidre Rosell. Els assistents podran aprendre els primers passos de la màgia, i realitzar diversos trucs. (Durada: 1hora)

Vols fer de Mag? Vine a conèixer La Màgia de la mà de Isidre Rosell!! Com es fa desaparèixer una moneda? Com s'endevina una carta? I el canvi de color d'un mocador..? Aprendre un truc de màgia, estimula l'agilitat manual i la capacitat de comunicació!!! Vine a descobrir la màgia a l'exposició permanent del pallasso Charlie Rivel!!! (Entrada gratuïta) Per a realitzar el taller, és recomana nens a partir de 6 anys (Pels més petits i hauran altres activitats)



Paral·lelament i durant tot el matí els assistents podran participar en d'altres activitats:

- Aquarel·les de Circ i Màgia.

- Taller de maquillatge Charlie Rivel

- Passi d’espectacles d’en Charlie Rivel i la seva filla Paulina Schumann.

- I visita a l’Exposició.

HORARI: de 11h a 13h
DIA: Dijous, 25 d'agost 2011
LLOC: Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, Plaça del Castell 1.
TELS. INFO. 93 895 32 50 / 93 895 25 00
http://exposiciocharlierivel.blogspot.com/
http://facebook.com/charlierivel.exposiciopermanent
charlierivel@cubelles.org

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”