dijous, 4 d’agost del 2011

EL CIRC RALUY A CUBELLES, del 4 al 14 d'agost de 2011

EL CIRC RALUY A CUBELLES
TEMPORADA 2010- 2011: El saltimbanqui. En ocasió del centenari del naixement de Lluís Raluy Iglesias, el Circ-Museo Raluy es vesteix de "saltimbanchi" i dedica al seu fundador el seu nou espectacle. EL CIRC RALUY continua de Gira, arriba a Cubelles per la Festa Major, del 4 al 14 d'agost  vine al Circ Raluy,  consulta més informació el seu espai web: http://www.raluy.com/chome.html 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”