dimarts, 23 d’agost del 2011

L'EXPOSICIÓ ET RECOMANA BIORRITMES A CÀRREC D'ANSELM CABÚS,a La Sala de Vilanova i la Geltrú

Biorritmes  (fins el 18 de setembre)

Anselm Cabús


Tot ritme amb el seu moviment constant crea una forma i la dibuixa en l’espai. L’organització de les formes és conseqüència del númen universal.

L’obra de Cabús dóna forma i relleu al patrimoni local, als records i als anhels col•lectius, respectant al màxim la voluntat i la sensibilitat de l’observador.

Les seves actuacions en espais oberts busquen una simbiosi amb la realitat del lloc afectat. Escapa de possibilitats, potser més satisfactòries des d’un punt de vista artístic i personal, i aposta per altres punts de vista més coherents i amb una funció més integradora.

L’artista no oblida el fet contemporani i dóna a les seves escultures un aire innovador que, lluny d’estar en discordança amb l’entorn, ens apropa al present mantenint un gran respecte pel passat.

Per a més informació, consulteu: http://www.lasalavng.cat/

L'Exposició "BIORRITMES" ubicada a La Sala de les Columnes, fins el 18 de setembre de 2011.


Informació pràctica:
Centre d’Art Contemporani La Sala - C. Joaquim Mir, 12 - 08800 Vilanova i la Geltrú
T. 93 816 90 01 - Contacte: lasala@vilanova.cat
Horaris:
De dimarts a dissabte, de 18 a 21 h
Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h
Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”