dilluns, 15 d’agost del 2011

FESTA MAJOR 2011, Ball amb l'orquetra Montgrins i més


Dilluns, 15 d’agost, els carrers del municipi es llevaran amb les Matinades de l’ABPC i a partir de les 10.45h. a l’església de Santa Maria tindrà lloc l’Entrada d’Ofici i la Missa Solemne concelebrada amb els sacerdots veïns i on les colles de diables i de bastoneres faran l’ofrena dels productes dels pagesos locals a la Verge en commemoració del seu 20è aniversari. Cap a les 12:30h. hi haurà la Sortida d’Ofici i l’acció passarà als carrers del centre amb la Cercavila d’exhibició dels ballas populars que acabarà a la plaça de la Vila.
A la tarda, al camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura es durà a terme el triangular de Festa Major entre el Calafell CF, CF Catllar i el CF Cubelles. A partir de les 19.30h a la plaça del Mercat hi haurà el Concert de Festa Major amb l’orquestra Montgrins i a partir de la mitjanit l’orquestra Montgrins oferirà el Ball de Festa Major. Abans, l’entitat El Cubell organitza un Sopar a la Fresca al carrer Jacint Verdaguer obert a tothom prèvia inscripció i on cadascú es durà el menjar i el beure.


A més, des del 15 i fins el 21 d’agost al poliesportiu tindrà lloc el XI Open Vila de Cubelles puntuable pel rànquing nacional en diverses categories.


DIMARTS, 16 D'AGOST A LA TARDA, ACTIVITATS PELS MÉS PETITS
La plaça del Mar serà l’escenari dels tallers de circ i diverses exhibicions a càrrec del Circ Rogelio Rivel a partir de les 17h. del dia 16 d’agost. Durant tota la tarda també hi haurà instal·lats al passeig de la Mar Mediterrània inflables gratuïts per als infants davant del búnquer. La jornada finalitzarà a les 23h. al passeig de la Marina el grup Boira farà una actuació d’havaneres amb el tradicional cremat de rom i, a l’acabar, al passeig de la Mar Mediterrània es procedirà al llançament dels focs artificials de Fi de Festa Major.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”