dissabte, 13 d’agost del 2011

DIUMENGE 14 D'AGOST, CERCAVILES, BALL I CASTELL DE FOCS D'ARTIFICI A CUBELLES

DIUMENGE 14 D'AGOST de 2011

Cercaviles, Ball i Castell de Focs d'Artifici


El 14 d’agost al migdia hi haurà el tradicional llançament dels dotze morterets de Festa Major des de la plaça del Castell que dóna inici oficial als actes més emblemàtics de la Festa Major. Abans però, la platja Llarga serà escenari del Trofeu Grues Sant Jordi de regates per parelles.

A les 19h. i des del balcó de l’Ajuntament es farà lectura del pregó de Festa Major que donarà inici a la Cercavila Popular pels carrers del centre de la vila des de l’Ajuntament fins a la plaça del Mercat, on es farà la ballada conjunta de tots els balls de l’ABPC.

A les 23h., com és tradicional, hi haurà el Castell de Focs Artificials i, tot seguit, la Cercavila Nocturna pel passeig Marítim a càrrec de l’ABPC i el grup de batukada Els Novells de Cubelles. La plaça del Mar a partir de 00.30h. acollirà el Ball de l’Empalmada amb les orquestres Venus i Mitjanit.

BONA FESTA MAJOR!!

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”