dimecres, 17 d’agost del 2011

CONTINUA EL 9è FESTIVAL DE JAZZ A CUBELLES


La programació seguirà dijous 18 d'agost amb l'actuació de Nadia's Quartet. Amb la veu de Nadia Basurto, amb Miguel Rodríguez al piano, Luciano Poli al Contrabaix, i Xavi Hinojosa a la bateria. L'horari de l'actuació és de tres quarts de 8 del vespre a un quart de deu de la nit.

La novena edició del Festival de Jazz al Celler-Cubelles es tancarà el 25 d'agost a les 9 de la nit, amb una “Jam Sesion” amb l'actuació de Luky Guri al piano, que tindrà lloc amb format de sopar concert. El local Pic & Jazz està al carrer Jacint Verdaguer, 20

Consulteu la notícia sencera: 9è FESTIVAL DE JAZZ, del 4 al 25 d'agost  http://www.radiocubelles.com/content/view/1151/1/

Font: Ràdio Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”