divendres, 19 d’agost del 2011

CAP DE SETMANA ESPORTIU A CUBELLES


Dissabte, 20 d’agost el Club Bàsquet Cubelles organitza el 3×3 CUBELLES 2011. (Les inscripccions estan tancades, participen 50 equips de diferents categories). Encara que pots anar a veure les diverses competicions!!!

Horari: de 9'30h a 22'30h
Lloc: PAVELLÓ POLIESPORTIU CUBELLES - ONZE DE SETEMBRE, S/NDiumenge 21 d'agost finalitza al Club Tennis Cubelles el XI Open Vila de Cubelles, corresponent a la prova del Circuit Juvenil d’Estiu 2011. En aquesta edició el torneig te 4 categories femenines (benjamí a cadet) i 5 masculines (benjamí a júnior).


BON CAP DE SETMANA ESPORTIU!!

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”