dimarts, 5 de juny del 2012

ARRIBA LA RUTA TURÍSTICA "EL GARRAF DEL SENTITS", ESTIU-TARDOR 2012


Arriba la nova edició de la ruta turística El Garraf dels Sentits que tindrà lloc durant l’estiu-tardor 2012.

La primera sortida serà aquest dissabte, dia 9 de juny, i fins al 22 de setembre tindrà una periodicitat setmanal. A partir d’aquesta data, i fins al 3 de novembre, la periodicitat serà quinzenal. A més a més, incorporem en aquesta reedició la novetat de la visita al centre d’interpretació Masia Cabanyes amb un tastet de pastes i vi escumós ecològic. Com a la temporada anterior, és important recordar que la reserva prèvia és necessària.

Per a més informació consulteu l'enllaç: RESERVA ARA!


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”