dimecres, 6 de juny del 2012

ACTIVITATS DE CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El Dia Mundial del Medi Ambient i Cubelles

El dia 1 de juny el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès/Garraf  va preparar una exposició amb el nom “Els residus són recursos si es reciclen. És a les nostres mans!" a la plaça del mercat.
També, a partir de l'1 de juny, l’empresa Ventall ha preparat el taller “Els béns d’ús públic” adreçat a alumnes de 6è de primària i de 1r de ESO. És un joc de rol per educar els joves en el concepte de compartir un espai, un poble, un mobiliari urbà i el de respecte per aquest bens públics amb exemples i fotos de Cubelles, doncs es tracta d’un taller adaptat per Cubelles.
El dia 5 de juny, que és pròpiament el Dia Mundial de Medi Ambient, es va realitzar una plantada d’arbres, tres alzines en concret, a la banda de la sala sociocultural del carrer Nou. Aquesta acció es portar a terme per l’empresa Tegar amb la presència d’alumnes de P5 de la vila acompanyats del regidor de Medi Ambient, Josep M. Hugué, qui també va visitar l’INS Cubelles.

Finalment, i coincidint amb la tradicional neteja de la llera del riu Foix que porta a terme l’entitat Fauna de Cubelles, el dia 10 de juny s’instal·larà a la banda esquerra del riu un rocòdrom amb 2 cares obert d’11 a 14h. Es tracta d’un monòlit que simula l’escalada en roca i pretén potenciar els valors de respecte a la natura en general.

Font: Ajuntament de Cubelles


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”