dilluns, 18 de juny del 2012

TURISTES DE QUALITAT A CUBELLES


TURISTES DE QUALITAT A CUBELLES

Avui dilluns 18 de juny els turistes de qualitat, la Jana Pérez i el Daniel Cortijo han estat a Cubelles i han visitat l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, l’Oficina Municipal de Turisme i la Platja Llarga.

Turistes de qualitat SICTED, és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per la promoció del Distintiu de Qualitat SICTED a la província de Barcelona.

En aquest cas, una parella de turistes s’encarreguen de visitar algunes destinacions SICTED i alguns dels serveis i establiments distingits amb aquest segell de qualitat i en fan difusió a traves d’Internet i les xarxes socials.

Els dies 17 i 18 ha estat el torn de la visita a la Comarca del Garraf i avui dilluns 18 de juny han estat a Cubelles. A les 10,30 hores han iniciat la visita amb una passejada pel nucli antic de Cubelles i han visitat l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. A continuació han visitat l’Oficina Municipal de Turisme i han acabat a la Platja Llarga.

Per més informació:
http://www.turistesdequalitat.com/
http://premsa.cambrabcn.org/content/viatge-sicted-la-parella-de-turistes-de-qualitat-comenca-la-seva-feina
http://www.facebook.com/home.php?#!/turistesdequalitat









Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”