dimecres, 22 de desembre del 2010

PREPARA'T PER A LES ACTIVITATS INFANTILS A CUBELLES

ELS DIES 27, 28, 29 i 30 DE DESEMBRE, PARC DE NADAL A CUBELLES!

Aquestes vacances de Nadal vine a Cubelles al Parc Nadalenc situat al poliesportiu municipal de 10,00h a 13,00h i de 17,00h a 20,00h, organitzat per la Regidoria d'Infància i Joventut.

El Parc de Nadal oferirà llits elàstics, inflables, tir amb arc, curses de cars a pedals, scalextric, entre d'altres activitats, així com diferents tallers. 

El preu de l’entrada per a un dia té un cost de 3€, i l’abonament per als quatre dies és de 9€. Els acompanyants i els infants menors de 2 anys tindran entrada gratuïta.

Notícies relacionades: Ajuntament de Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”