divendres, 3 de desembre del 2010

Si t'agrada fer caminades? Participa a la d'aquest diumenge!

La sortida es farà a les 8 del matí des de la plaça del Mercat
El Grup d'Estudis Cubellencs ha organitzat pel proper diumenge 5 de desembre una visita als cims del Garraf-Penedès. La trobada serà a la plaça del Mercat a les 8.00 h. per marxar amb automòbil fins a Sitges. Allà s’iniciarà la marxa pel camí de la Fita, i passant pel mas de Sant Daniel i el puig de Sant Isidre, i baixant per Montgavina per tornar a Sitges, des d'on els participants a la caminada tornaran en vehicle a Cubelles.

La distància aproximada de la caminada és de 12 kilòmetres, de dificultat mitjana. El temps aproximat de la caminada és de 4 hores.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”