dimecres, 15 de desembre del 2010

ARRIBA LA CAMPANYA "UNA JOGUINA, UN SOMRIURE"

La regidoria de Serveis a les Persones ja té enllestida la campanya de recollida de joguines solidàries ‘Una joguina, un somriure’. A més de recollir joguines noves fins el 31 de desembre a les oficines de la regidoria (Pg. Narcís Bardají, 12), aquesta tindrà una parada a la Fira de Solidaritat i Comerç Just, que tindrà lloc el 18 de desembre al nucli antic de Cubelles.

Les joguines que s’aportin han de ser noves, complir la normativa vigent en la matèria i no ser ni sexistes, ni bèl•liques. A més, les persones interessades en col•laborar-hi poden fer els seus donatius a través del compte corrent obert a Catalunya Caixa (2013-0177-82-0200557218).


Llegeix la notícia sencera: http://www.cubelles.cat/content/view/3767/75/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”