dimarts, 14 de desembre del 2010

SETMANA DE LA SOLIDARITAT A CUBELLES

Aquesta setmana gaudeix a Cubelles de la Solidaritat. Durant aquests dies tindran lloc diverses activitats relacionades amb el món solidari i de cooperació. Les xerrades, exposicions col·loquis i activitats culminaran el 18 de desembre amb la 7a Fira de la Solidaritat i el Comerç Just. Novament els carrers del centre de la vila s’ompliran d’estands de diverses ONG’s que mostraran al públic assistent els seus projectes i productes solidaris.Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”