divendres, 26 de febrer del 2010

A L'ABRIL SETMANA CULTURAL A CUBELLESPrepara't per la Setmana Cultural a Cubelles! En breu us informarem de tots els actes!

Pels més artístics, informar-vos que han sortit les Bases del II Concurs de Pintura Ràpida, que és celebra el Diumenge, 25 d'abril de 2010! Informa't i participa!Consulteu les Bases: http://www.cubelles.cat/


També, per a tota la familia, informar-vos que podreu gaudir de la tradicional Trobada de Puntaires i la Jornada de Portes Obertes de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel!


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”