divendres, 5 de febrer del 2010

CARNAVAL! CARNAVAL! del 6 al 17 de febrer

Avui, en el Centre Social, és tanquen les inscripcions per a participar a la RUA DE CARNAVAL! La comissió de festes demana la col·laboració de tots per a guarnir els balcons i carrers de Cubelles! I US DESITJA BON CARNAVAL 2010!

Us recordem que aquest dissabte 5 de febrer, comença el Carnaval de Cubelles amb el BALL DE MANTONS! A partir de les 11h de la nit a la pl. del Mercat amb l'orquestra MARAVELLA. Entrada gratuïta. Servei de Bar.







Consulteu tots els actes de Carnaval: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”