dimarts, 2 de febrer del 2010

INSCRIPCIONS OBERTES PELS CONCURSOS DE LA XATONADA POPULAR


ARRIBEN ELS CONCURSOS DE MESTRES XATONAIRES (categories ADULT i INFANTIL)


Participa de la festa amb tota la família, el proper diumenge, 21 de febrer!


Des del 2 al 17 de febrer, les persones interessades en prendre part del concursos de mestres xatonaires de la Xatonada Popular 2010, que se celebrarà el 21 de febrer, poden inscriure’s a l’oficina de Turisme (pl. del castell, 1), de dimarts a dissabte de 10h a 14h i els dijous de 17h a 19h. La inscripció és gratuïta i limitada. Per a més informació podeu trucar a l’oficina de Turisme (938952500).


Consulteu el Programa d'actes de la Xatonada Popular 2010: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”