dijous, 11 de febrer del 2010

GAUDEIX DEL CARNAVAL A CUBELLES









Dijous, 11 de febrer


FESTA DE LA MERENGA, a la plaça del mercat, a les 17hores



Dissabte, 13 de febrer

A les 8 de vespre, INICI DE LA CERCAVILA DEL CARNAVAL
Recurregut: rambla Pau Casals, passeig Vilanova, Joan de la Salle, Segur, passatge Joan Miró, de la Creu, Piular, passeig Vilanova, Cunit, de la Creu, Sant Antoni, plaça de la Font, Àngel Guimerà, passeig Narcís Bardají, Joan Roig i Piera, Víctor Balaguer, Joan XXIII, Raval del Torrent i arribada a la plaça del Mercat.

A partir de les 12 de la nit, a la carpa situada a la plaça del Mercat, GRAN BALL DE CARNAVAL amb l'orquestra Centauro. A la mitja part escoltarem el Terrible sermó de S.M. Carnestoltes. Entrada gratuïta.


Diumenge, 14 de febrer

SORTIDA DE LES COMPARSES infantils i adults, a les 11h del matí

A partir de les 13hores, a la plaça de la vila, batalles infantils

A partir de les 14hores, a la plaça de la vila, batalles d’adults


Dilluns, 15 de febrer

A les 16hores, a la plaça dels Pobles d’Espanya, INICI DE LA RUA INFANTIL amb Harpo Brass Band Band.
Recorregut: carrer París, carrer Millera, carrer Estació, passeig Narcís Bardají, carrer Àngel Guimerà, carrer Sant Antoni, carrer La Creu, carrer Rocacrespa fins carrer Nou i plaça del mercat.

A continuació, a la carpa de la plaça del Mercat, FESTA INFANTIL I XOCOLATADA. Amb l'animació del grup Pentina el Gat amb l'espectacle REVOLUCIÓ.


Dimecres, 17 de febrer

A partir de les 19'30hores, a la plaça de la vila CONCENTRACIÓ per l'Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la pl. de la vila, pg. Narcís Bardají, Àngel Guimerà, passeig Vilanova, Gallifa, Nou i arribada a la plaça del Mercat on hi haurà la tradicional sardinada popular.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”