dissabte, 14 d’agost del 2010

AVUI ARRIBA EL PREGÓ DE FESTA MAJOR A CUBELLES

Repàs dels darrers actes de la Festa Major!

Avui, 14 d’agost, vigília de la Festa Major, els actes comencen amb els morterets (12 h.) i el pregó (19h.), que precedirà l’inici de la cercavila que finalitzarà a la plaça del Mercat amb la ballada conjunta de totes les colles.
A la nit, el castell de focs (23 h.) serà un dels grans atractius, al que seguirà la cercavila nocturna i el ball de l’empalmada, amb les orquestres Amoga i Mitjanit. L’endemà, les matinades donaran el tret de sortida a un dia farcit d’actes. L’entrada a ofici, l’ofrena a la Verge i la sortida d’ofici, que enguany farà un breu recorregut fins arribar a la plaça de la Vila, completaran el programa més tradicional.
A la tarda arriba el tradicional concert (19.30 h.) i ball de Festa Major (24h.), amb l’orquestra Montgrins a la plaça del Mercat. Per dilluns, festiu local, queden l’espectacle infantil, a càrrec d’en Pep Callau i els Pepsicolen (19h.), i la cantada d’havaneres i el tradicional rom cremat, amb el grup Port Vell (23 h.), ambdós a la plaça Pere IV.


Us recomanem que llegiu la notícia sencera: El pregó d’Artur Peguera obrirà els actes tradicionals de la Festa Major 2010

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”