dijous, 19 d’agost del 2010

OBERTES INSCRIPCIONS DE PUBILLES I TREPITJADORS 2010

Prepara't per a la Verema de Cubelles!  La XXII Festa de la Verema es celebrarà els dies 10 i 11 de setembre, a la plaça del Mercat de Cubelles.

INCRIPCIONS PUBILLES 2010 fins el 3 de setembre
Les inscripcions a pubilla de la Verema 2010 ja estan obertes i es podran realitzar fins el 3 de setembre, a les Oficines de Turisme.Al concurs Infantil es poden presentar totes les nenes d’entre 6 i 13 anys, mentre que les joves, de 14 als 20 anys, poden prendre part a la de pubilla Adulta.


INSCRIPCIONS I BASES -  TREPITJADORS 2010 fins el 3 de setembre
Un any més, la regidoria de Turisme fa una crida a la participació dels més joves per a que participin de la Festa de la Verema com a trepitjadors de raïm. La condició és tenir de 7 a 9 anys, fer una inscripció a l’Oficina de Turisme i seguir el que diuen les següents bases:

1.- Per participar a l’acte de trepitjadors de raïm 2010, s’haurà de fer una inscripció prèvia totalment gratuïta, adreçant-se a l’Oficina Municipal de turisme de la plaça del castell.
2.- Només podran participar a l’acte de trepitjadors de raïm 2010, nens i nenes entre 7 i 9 anys.
3.- El termini d’inscripció per a participar com a trepitjador de raïm és fins el divendres 3 de setembre de 2010.
4.- L’acte tindrà lloc el dia 10 de setembre a les 21 hores, per aquest motiu hauran d’estar al lloc de concentració a les 20,30 hores del mateix dia 10.
5.- Els trepitjadors de raïm escollits hauran de portar pantalons foscos, camisa blanca i faixa vermella o negre. L’organització només facilitarà el mocador.
6.- Un cop inscrits, mitjançant sorteig s’escolliran els que seran els trepitjadors de raïm 2010. Es donarà preferència a aquells nens i nenes que no hagin participat en edicions anteriors.
7.- La participació d’aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.
8.- L’Organització es reserva el dret a interpretar i solucionar qualsevol aspecte que no estigui recollit en aquestes bases.

INFORMA'T a les oficines de turisme de Cubelles, tel. 93 895 25 00
 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”