dilluns, 16 d’agost del 2010

CONTINUA LA FESTA AMB JAZZ A CUBELLES

El 25 d’agost sessió en directe de gospel i amb clàssics de jazz

Continua a Cubelles el 8é Festival de Jazz al Celler – Cubelles, després que donés el tret de sortida el 21 de juliol amb el directe de “The RIDICULUM BYTE”, i que seguís el 5 d’agost amb la JAZZ SAMBA. La propera actuació del Festival, que es porta a terme en format sopar-concert, està programada pel 25 d’agost amb una sessió en directe de gospel i clàssics, que anirà a càrrec de Esther Schoenmarkers, a la veu, i d’Oscar Farré, als teclats. Serà al local Pick and Jazz de Cubelles, a partir de les 9 de la nit.

El 8è Festival de Jazz al Celler-Cubelles obrirà el mes de setembre, concretament el dia 5, amb una actuació de la New Orleans Pussycats, que compta al seu equip amb Pepe Robles, a la trompeta i als cors; Mikhail Violin, al Banjo i a la veu; i Mikhail Ulianovski, al piano i als cors. L’actuació es farà a les 7 de la tarda, al local Pick and Jazz. El preu de l’entrada és de 15€.
 
La darrera actuació de jazz serà el 16 de Setembre, amb un concert de la cubellenca Nadia Basurto, que tindrà lloc al mateix local pick and Jazz de les 19.45h. a les 21.15h. El preu de l’entrada és de 15 euros.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”