dimarts, 21 de novembre del 2017

NOVES ACTIVITATS A L'EXPOSICIÓ D'EN CHARLIE


NOVES ACTIVITATS A L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL
La proposta passa per visitar la mostra i participar dels nous tallers de reciclatge combinats amb activitats de la tardor i de Nadal

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel te a punt noves activitats. Es tracta de nous tallers de reciclatge combinats amb activitats de la tardor i també el nadal. Es realitzaran els dijous a la tarda. Concretament del 9 al 30 de novembre i també el 14 de desembre. I els dissabtes al matí, d’11 a 13h, els  dies 11 i 25 de novembre, i el 9 de desembre. Les activitats  dirigides estan incloses amb el preu de l’entrada a l’Exposició.PARTICIPA AMB LES ACTIVITATS DE TARDOR I NADAL DEL CHARLIE!! Per a més informació: charlierivel@cubelles.cat


Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del castell, 1. Cubelles
Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516
Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14h. Dijous de 17 a 19h.
Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat
Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”