dimecres, 17 de gener del 2018

VINE A DESCOBRIR LA DISFRESSA DEL PALLASSO MÉS UNIVERSAL!!Si et preguntes que necessites per disfressar-te de Charlie Rivel? T’expliquem tots els detalls visitant l’exposició permanent del pallasso català més universal.

A continuació, us fem un avanç dels elements indispensables del seu vestuari:

1. Perruca  vermella (amb la calba al davant i cabells arrissats al voltant)
2. Nas vermell i quadrat
3. Samarreta vermella de màniga curta i llarga fins els peus
4. Pantaló ample negre (tipus faldó)
5. Mitjons (un blau i l'altre vermell)
6. Sabatots grossos de color negre
7. Maquillatge (vermell, blanc i negre)

Que voleu fer una petita actuació en homenatge a Charlie Rivel? No us poden faltar com a elements complementaris una cadira i una guitarra.I si encara teniu dubtes per preparar la vostra disfressa...VINE A DESCOBRIR L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL!! Visita l’exposició en l’horari de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i els dijous de 17 a 19 hores. Més informació a: charlierivel@cubelles.cat 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”