divendres, 13 de juny del 2014

AQUEST ESTIU FEM UN GRAN SOMRIURE VERMELL AL CHARLIE RIVEL



Amb el lema Aquest estiu fem un gran somriure vermell, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel ofereix un paquet d’activitats d’estiu amb jocs i tallers. Els participants podran descobrir el maquillatge, els peculiars vestuaris i el cèlebre udol del popular pallasso cubellenc.

L’activitat està adreçada a infants, joves, esplais i famílies. S’impartirà en dues fases, del 25 de juny al 18 de juliol. I del 19 d’agost al 5 de setembre. De dimarts a divendres, de 10:00 a 13:00h. El preu general és de 1,50€ per persona, recordeu que l’Exposició ofereix diferents descomptes per edats.

Inscripcions fins exhaurir les places a charlierivel@cubelles.org per telèfon 938952500. 
Més informació al bloc de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”