dissabte, 28 de juny del 2014

JA PODEU CONSULTAR LES FOTOS PER LA PROMOCIÓ DE TRAN TRAN!!

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel se suma a la promoció del 4t Festival de Payasos Tran tran de Fuerteventura, que es celebrarà del 21 al 23 de novembre. El Festival compta amb el suport dels pallassos d’hospital de Fuerteventura, els Hospitran.

L’organització d’aquest Festival ha adreçat una carta als diferents municipis que estan relacionats amb el món del circ amb el propòsit de donar a conèixer el Festival a través de les xarxes socials.

L’Exposició  d'en Charlie Rivel va oferir als infants que van participar amb la iniciativa, la possibilitat de maquillar-se i vestir-se amb elements que caracteritzen al pallasso cubellenc. va ser una estona intensa i molt divertida! Aqui teniu una mostra!

Podeu consultar més fotografies a l'espai facebook de l'exposició permanent!

Més informació a:
Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del castell, 1. Cubelles – Tels. 938952500 – 938953250.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”