dijous, 25 de març del 2010

FESTIVAL CIRC CRIC 2010 al Montseny


Demà s’inaugura el Festival Circ Cric al Montseny que omplirà de propostes tots els caps de setmana fins l’11 de juny.
Tots els dissabtes, del 3 d’abril al 5 de juny a partir de les 18 hores, els espectadors podran gaudir de La història del Circ de Phillipe Craconi dirigida per Tortell Poltrona. Espectacle per a tots els públics, on Claret Clown, acompanyat per Los Galindos, Circo Los, Pau Sarraute i Jordi Saban, ens explicarà la història de les arts circenses des de l’albor de la humanitat fins als nostres dies.
Els diumenges, del 4 d’abril al 6 de juny a les 12 hores, serà el torn de l’espectacle Post–Clàssic de Tortell Poltrona acompanyat de la Banda del Cric, la Srta. Titat i Pau Sarraute. També per a públic familiar. Aquí hi apareixen un recull dels millors números del repertori d’en Tortell Poltrona, emmarcats en un espectacle que conté l’essència del pallasso de sempre i el repte d'alternatives innovadores.


Per més informació, consulta la web: http://www.circcric.com/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”