dijous, 25 de març del 2010

SLAVA'S SNOW SHOW - fins al 3 d’abril - TEATRE COLISEUM - BARCELONA

Dilluns passat van visitar l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, una representació d’uns catorze membres de l’espectacle Slava’s Snow Show, aprofitant que durant uns dies hi són actuant a Barcelona.

Parlant amb el pallasso Slava Polunin, ens explicava que és un gran admirador del pallasso Charlie Rivel.

Slava Polunin, de la família de Cirque du Soleil, col•laborador en la creació de ALEGRÍA i possiblement el clown en actiu de major prestigi internacional, porta de nou el seu espectacle més popular.

Ens trobem un espectacle diferent, un viatge al món oníric del genial i excèntric artista rus. Un món de somnis habitat per entranyables clowns del circ, en el que la neu té una presència capital. Slava utilitza aquesta neu, un element clau en la vida d’aquest artista, per a expressar les emocions, idees i conceptes moltes vegades contraposats entre sí, que composen el seu particular imaginari.

Si voleu gaudir del seu espectacle, apropeu-vos al Teatre Coliseum de Barcelona.

Del 10 de març al 3 d’abril, al Teatre Coliseum de Barcelona. Podeu comprar la vostra entrada a través del servicaixa.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”