dijous, 24 de gener del 2019

VISITA L'EXPOSICIÓ DEL PALLASSO CATALÀ MÉS UNIVERSAL



NECESSITES INFORMACIÓ PER A REALITZAR UNA VISITA GUIADA?

Les visites guiades, concertades prèviament, van adreçades a qualsevol grup nombrós (escoles, associacions, agències de viatge, entitats de lleure,  entre d’altres) o grup reduït d’un mínim de 10 visitants (famílies, amics, aules de reforç i artistes). L'horari de visita guiada (tot l’any): de dilluns a dissabte: 10h a 13h. Dijous: 17h a 18h.


Si vols visitar l’exposició d’un manera més personalitza, reserva una visita guiada amb una activitat. Una de les activitats més demanada, consisteix en una petita passejada guiada pel nucli antic, on es presenta el poble i la relació amb Charlie Rivel. Pel que fa als grups escolars, casals i famílies amb nens, es realitza un taller de maquillatge guiat, que dóna l’oportunitat al visitant de caracteritzar-se i actuar com el pallasso cubellenc.



Informat de les activitats culturals que ofereix l’exposició del pallasso més universal. Vine a descobrir el món del circ a través del llegat d’en Charlie Rivel i Paulina Schumann.

Informació o reserves, per correu electrònic: charlierivel@cubelles.cat
Entrada general, 1,50€ (consulteu descomptes)

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”