dimarts, 5 de febrer del 2019

JA HAS DESCOBERT LA XATONADA POPULAR DE CUBELLES? VINE I DEGUSTA EL PATRIMONI I LA GASTRONOMIA CUBELLENCAVine a descobrir la Xatonada Popular i el patrimoni cubellenc el proper diumenge 24 de febrer al nucli antic de Cubelles.


La festa començarà a les 11 del mati amb els Concursos de Mestres Xatonaires. Durant tot el matí s'oferiran degustacions de xató, vi/cava i postres. Vine a descobrir la Xatonada Popular on hi trobaràs activitats per tota la família i podràs visitar l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

  

Programa d'actes:
11:00h
Concurs de Mestres Xatonaires
Concurs Infantil de Mestres Xatonaires
12:00h
Inici del Tast dels Jurats Qualificadors
Tallers infantils i Maquillatge de Circ a l’Exposició d’en Charlie Rivel
13:00h
Lliurament de premis:
Concurs de Mestres Xatonaires
Concurs Infantil de Mestres Xatonaires

Ja saps quina és la recepta del Xató de Cubelles? XATÓ DE CUBELLES

Més informació, informa’t a: www.cubelles.cat

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”