dimarts, 10 de maig del 2016

AQUEST DISSABTE AL CHARLIE CELEBREM EL DIM2016


Aquest dissabte, 14 de maig de 2016, vine a descobrir cubelles i l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel!! Celebrem del Dia Internacional dels Museus!! 

Hi hauran visites guiades, explicant diverses anècdotes d’en Charlie Rivel, a través dels objectes exposats a l'exposició. I activitats i tallers infantils de circ!! Vine a la jornada de portes obertes de 11h a 13h!! 


MÉS INFORMACIÓ A:
Exposició Permanent del Pallaso Charlie Rivel
Plaça del castell, 1. Cubelles – Tel. 938952500
Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14h. Dijous de 17 a 19’30h.Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”