dimarts, 17 de desembre del 2013

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA DARRERA JORNADA DE PORTES OBERTES DE L'EXPOSICIÓ D'EN CHARLIE RIVEL

La Jornada de Portes Obertes a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel en motiu de la 5a Fira de Nadal de Cubelles tanca amb gran èxit de participació.


El dissabte 14 de desembre, l’exposició es suma a les activitats de la cinquena Fira de Nadal de Cubelles oferint una jornada de portes obertes adreçada a les famílies.

A les 10h del matí s’ha obert les portes de l’exposició alhora que començava la fira de Nadal. A la visita a l’exposició s’ha projectat, de forma continuada, el documental biogràfic i les actuacions d’en Charlie Rivel. Al llarg de tot al mati s’han ofert als nens i nenes assistents tallers de nadal, circ i el maquillatge d’en Charlie Rivel.

 
La jornada ha finalitzat a les 14h. La major afluència ha estat a partir de les 11’30h fins l’hora de tancament. La jornada ha tancat amb gran èxit de participació amb un total de 250 visitants dels quals 122 eren adults, 47 jubilats i  81 nens entre un a dotze anys, els joves visitants han estat acompanyats per pares, tiets i avis.


La procedència dels participants ha estat d’un 61% de Cubelles i un 39% de no residents (Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Ribes, Tarragona, Roda de Barà, Calafell i Galícia).

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”