dimarts, 7 d’agost del 2012

ARRINA LA FESTA MAJOR DE CUBELLES, fins el 16 d'agost!!

La regidoria de Festes i Tradicions i la Comissió de Festes ha preparat un programa d’actes per la Festa Major que s’allarga fins el 16 d’agost, amb activitats dirigides a tot tipus de públics. Enguany el pregó de la Festa Major anirà a càrrec del pallasso Pep Callau, que anuncia un pregó molt teatralitzat, mentre que el cartell és obra del dissenyador cubellenc Nacho Vizcaíno.Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”