divendres, 2 de setembre del 2011

XXIV FESTA VEREMA CUBELLES, els dies 9, 10 i 11 de setembre de 2011

XXIV FESTA VEREMA CUBELLES
 9, 10 i 11 de setembre 2011


Una vegada més, l’escenari central de la Festa de la verema serà la plaça del Mercat. Allà s’ubicaran els expositors de vi i cava (Celler del Porró, Cuscó Berba, Que Bo i Xof), els de degustació gastronòmica (el Cal Vinagreta, el Racó d'en Pinilla, el Racó de la Vila, Salut i Benzina, Kbe Kbo i Xof). Enguany, la copa commemorativa i 2 degustacions de vi/cava, 3€ i 2 degustacions de vi/cava sense copa, valen 2€.
Més informació: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”